Т.Даваадалай: Автомашины импортыг хязгаарлаагүй бөгөөд улсын дугаар авах шалгуур үзүүлэлтээ л биелүүлэх ёстой
Цаг агаарын аюултай үзэгдлээс сэрэмжлүүлж байна
Нийслэлийн 2025 оны төсвийн төслийг өргөн барилаа
Орон нутгийн эрүүл мэндийн төвүүдэд бүрэн тоноглогдсон түргэн тусламжийн машин хүлээлгэн өглөө
Биржээр 512 мянган тонн эрчим хүчний нүүрс арилжлаа
УИХ дахь намын бүлгүүд Ерөнхийлөгчийн хоригийг хүлээж авах нь зүйтэй гэж үзлээ
Гаалийн байцаагч нарын ХОМ-тэй холбоотойгоор ГЕГ-аас 11 гаалийн байцаагчийг АТГ-т шалгуулахаар өгчээ
Тамирчид шалгаруулж авна
АН-ын бүлэг: Ерөнхийлөгчийн 2025 оны төсөвт тавьсан хоригийг бүхэлд нь хүлээж авах нь зүйтэй гэж үзлээ
“Хүүхэд хөгжлийн орчин үеийн асуудлууд III” олон улсын эрдэм шинжилгээний хурал боллоо
Мөөгтэй ногооны рагу
Орц: (4 порц)
хурган хулуу 600 гр
шампиньон мөөг150 гр
даршилсан улаан лооль 300 гр
сонгино 2 ш
сармис 1 хумс
ургамлын тос 4 х/х
ногоо чанасан шөл 4-5 х/х
цагаан вино 3 х/х
нимбэгний шүүс 1 х/х
яншуй, давс, перец
1.Хулууг цагираг хэлбэртэй, сонгиныг жижиг шоо дөрвөлжин хэрчинэ. Сармисыг цэвэрлэж жижиглэн, мөөгийг хавтгай хэрчинэ.
2.Халаасан тосонд хулуу, сонгино, сармисыг хийж 3 минут орчим хуурна. Дээр нь дөрөв хуваан хэрчсэн лооль, 3 х/х лоолийн шүүс нэмнэ. Ногоон дээр мөөг, дарс, шөл, нимбэгний шүүс нэмж таглахгүйгээр 15 минут орчим дунд зэргийн галаар жигнэнэ. Рагуг давс, перецээр амтална.
3.Ширээнд өгөхдөө яншуйгаар чимэглэнэ.
0 Сэтгэгдэл