Билгийн

Доллар (USD)

Улаанбаатар

Лооль, хар чавга, амтат чинжүү, өргөст хэмхний зууш

Орц: (2 порц)
өргөст хэмх 1 ш
улаан лооль 1-2 ш
ясгүй хар чавга 4-5 ш
амтат чинжүү 1 ш
өтгөн цөцгий 2-3 х/х
элсэн чихэр 1 х/х
нимбэгний шүүс

1.Өргөст хэмхийг угааж хальслан дугуй хэлбэртэй хэрчинэ. Хальсалсан лоолийг сармис хэлбэртэй хэрчинэ.
2.Хар чавгыг угааж дөрөв хуваан хэрчинэ. Амтат чинжүүг голоор нь хувааж үр, нимгэн хальсыг нь цэвэрлээд савх хэлбэртэй хэрчинэ.
3.Бэлтгэсэн бүх ногоо жимсийг нийлүүлж цөцгий, давс, элсэн чихрээр амталж нимбэгний шүүс нэмнэ.

0 Сэтгэгдэл
Хамгийн их уншсан