Т.Даваадалай: Автомашины импортыг хязгаарлаагүй бөгөөд улсын дугаар авах шалгуур үзүүлэлтээ л биелүүлэх ёстой
Цаг агаарын аюултай үзэгдлээс сэрэмжлүүлж байна
Нийслэлийн 2025 оны төсвийн төслийг өргөн барилаа
Орон нутгийн эрүүл мэндийн төвүүдэд бүрэн тоноглогдсон түргэн тусламжийн машин хүлээлгэн өглөө
Биржээр 512 мянган тонн эрчим хүчний нүүрс арилжлаа
УИХ дахь намын бүлгүүд Ерөнхийлөгчийн хоригийг хүлээж авах нь зүйтэй гэж үзлээ
Гаалийн байцаагч нарын ХОМ-тэй холбоотойгоор ГЕГ-аас 11 гаалийн байцаагчийг АТГ-т шалгуулахаар өгчээ
Тамирчид шалгаруулж авна
АН-ын бүлэг: Ерөнхийлөгчийн 2025 оны төсөвт тавьсан хоригийг бүхэлд нь хүлээж авах нь зүйтэй гэж үзлээ
“Хүүхэд хөгжлийн орчин үеийн асуудлууд III” олон улсын эрдэм шинжилгээний хурал боллоо
Лооль, хар чавга, амтат чинжүү, өргөст хэмхний зууш
Орц: (2 порц)
өргөст хэмх 1 ш
улаан лооль 1-2 ш
ясгүй хар чавга 4-5 ш
амтат чинжүү 1 ш
өтгөн цөцгий 2-3 х/х
элсэн чихэр 1 х/х
нимбэгний шүүс
1.Өргөст хэмхийг угааж хальслан дугуй хэлбэртэй хэрчинэ. Хальсалсан лоолийг сармис хэлбэртэй хэрчинэ.
2.Хар чавгыг угааж дөрөв хуваан хэрчинэ. Амтат чинжүүг голоор нь хувааж үр, нимгэн хальсыг нь цэвэрлээд савх хэлбэртэй хэрчинэ.
3.Бэлтгэсэн бүх ногоо жимсийг нийлүүлж цөцгий, давс, элсэн чихрээр амталж нимбэгний шүүс нэмнэ.
0 Сэтгэгдэл