Т.Даваадалай: Автомашины импортыг хязгаарлаагүй бөгөөд улсын дугаар авах шалгуур үзүүлэлтээ л биелүүлэх ёстой
Цаг агаарын аюултай үзэгдлээс сэрэмжлүүлж байна
Нийслэлийн 2025 оны төсвийн төслийг өргөн барилаа
Орон нутгийн эрүүл мэндийн төвүүдэд бүрэн тоноглогдсон түргэн тусламжийн машин хүлээлгэн өглөө
Биржээр 512 мянган тонн эрчим хүчний нүүрс арилжлаа
УИХ дахь намын бүлгүүд Ерөнхийлөгчийн хоригийг хүлээж авах нь зүйтэй гэж үзлээ
Гаалийн байцаагч нарын ХОМ-тэй холбоотойгоор ГЕГ-аас 11 гаалийн байцаагчийг АТГ-т шалгуулахаар өгчээ
Тамирчид шалгаруулж авна
АН-ын бүлэг: Ерөнхийлөгчийн 2025 оны төсөвт тавьсан хоригийг бүхэлд нь хүлээж авах нь зүйтэй гэж үзлээ
“Хүүхэд хөгжлийн орчин үеийн асуудлууд III” олон улсын эрдэм шинжилгээний хурал боллоо
Өндөгний сүмстэй тахианы мах
Орц: (4 порц)
тахианы мах 700 гр
сонгино 200 гр
цөцгий 200 мл
сармистай тос 200 мл
гурил 150 гр
жижиглэж хэрчсэн яншуй
өндөг 1 ш
давс, перец
1.Тахианы махыг том томоор хэрчээд давс перец цацаж амтлаад, саванд хийж дээр нь бага зэрэг ус, жижиглэж хэрчсэн сонгино, яншуй нэмж хийгээд гүйцэд чанаж болгоно.
2.Сармистай тосыг халаагаад гурил, цөцгий, хөөсөртөл нь хутгасан өндөг болон чанасан махаа гаргаж хийгээд хамтад нь шарна.
3.Бэлэн болсон мах ногоог таваглаад яншуйгаар чимэглэнэ.
0 Сэтгэгдэл