ЗГ: "Монголын хөрөнгийн бирж" ХК-ийн гүйцэтгэх захирал болон удирдлагын багийг нээлттэй сонгон шалгаруулна
Мэргэжлийн ангийн бүрэлдэхүүн гамшгаас хамгаалах мэдлэгээ дээшлүүллээ
Туул голын уснаас сорьц авч, нарийвчилсан шинжилгээнд илгээлээ
Ус хангамж, ариутгах татуургын үйлчилгээ үзүүлэгч байгууллагуудын цахим үйлчилгээг сайжруулах төсөл хэрэгжиж байна
“Монгол бахархлын өдөр”-ийг тохиолдуулан Монгол Улсын түүх судлалыг дэмжих тухай зарлиг гаргана
НҮБ-ын Ерөнхий нарийн бичгийн дарга асан Бан Ги Мүн-д “Чингис хаан” одон хүртээнэ
Монголбанк Европын Сэргээн босголт хөгжлийн банктай хамтын ажиллагааны санамж бичиг байгууллаа
Их мастер, гавьяат тамирчин Б.Мөнгөнтуул гранприд өрсөлдөнө
Томуу, томуу төст өвчнөөс сэргийлэх зөвлөмж
Гавьяат тамирчин С.Цэрэнчимэд алтан медалийн төлөө барилдана
Гэдэсний халдвараас сэргийлэх зөвлөмж 5
Их хэмжээний бороо орсны улмаас үерт өртсөн зам, суурин газрын талбай, хашаа ихээр бохирлогдсон байдаг тул хлорын шохойтой уусмалаар халдваргүйжүүлэх нь маш чухал юм.
Хүнсний бүтээгдэхүүн үерийн усанд бохирдсон тохиолдолд шууд хаях
Өвчин үүсгэгч бичил биетнээр бохирлогдсон хоол хүнсийг гаднаас хараад, үнэрлэж үзээд аюулгүй эсэхийг мэдэх боломжгүй.
Хүнсний аюулгүй байдлыг хангахад хүн бүрийн оролцоо чухал бөгөөд "Хүнс, хоолны аюулгүй байдлыг хангах 5 түлхүүр зарчим"-ыг хэрэгжүүлж, хоол хүнсээр дамжих өвчнөөс сэргийлээрэй.
0 Сэтгэгдэл