“Гадаад ажилтны тоо, хувь хэмжээ тогтоохгүй байх, ажлын байрны төлбөрөөс чөлөөлөх тухай хуулийн төсөл”-ийг буцаан татлаа
Хэлэлцээрт оруулсан нэмэлт, өөрчлөлтийг хүлээн зөвшөөрч, соёрхон батлах тухай хуулийн төслийг өргөн барив
Хөнгөлөлттэй зээлд 17 мянган малчин хамрагдаад байна
“Тэнгэрийн элч” дуурийг энэ сарын 28, 29-нд тоглоно
ӨНӨӨДӨР: Монголын хөл бөмбөгийн холбооноос сэтгүүлчдэд мэдээлэл хийнэ
УИХ: Намын бүлэг, ажлын хэсгүүд хуралдана
ЦАГ АГААР: Улаанбаатарт өдөртөө 13 хэм хүйтэн
Улаанбаатар хотод 11 дүгээр сарын дунд үеэс 2 дугаар сарын эхэн үе хүртэл инверс үүсэж, агаарын бохирдол ихсэх төлөв ажиглагддаг
“…Утаагүй зуухаар л утаатай тэмцэнэ” гэдэг улс төрийн шийдэл юунд дөрөөлдөг вэ?!
Шүүхийн ерөнхий зөвлөлийн шүүгч бус гишүүнийг томилох тухай УИХ-ын тогтоолын төслийг баталлаа
Хоол хүнсийг зохих температурт хадгалаарай
Хоол хүнсийг зохих температурт хадгалаарай.
Яагаад гэвэл бичил биетнүүд +5°С -аас +60°С хэмд маш идэвхтэй үржиж, хор ялгаруулдаг учраас хоол, хүнсийг тасалгааны хэмд хадгалах нь хоол хүнсээр дамжих өвчин үүсгэх эрсдэлтэй.
0 Сэтгэгдэл