Стивен Дауст: Улаанбаатар хотын нэн тулгамдсан асуудлаар хамтран ажиллана
Хойд бүсийн алслагдсан хороодын 133 мянган иргэнд тусламж үзүүлжээ
НИТХ-ын ажлын алба улсын архивын үзлэгт хамрагдаж байна
ЧУУЛГАН: Монголбанкны Ерөнхийлөгчийг томилох, чөлөөлөх асуудлыг эцэслэнэ
Фото сурвалжилга: Төв талбайд мөсөн хотхон урлаж байна
МҮХАҮТ-аас мэдэгдэл гаргалаа
ЦАГ АГААР: Улаанбаатарт өдөртөө 7 хэм хүйтэн
Шүүгч М.Нямжаргал ОХУ-д зохион байгуулагдаж буй олон улсын тэмцээний шүүгчээр ажиллаж байна
“Цагаан алт” хөтөлбөрийн дүнд түүхий эдийн 70 орчим хувийг дотоодын үйлдвэрлэгчид бэлтгэлээ
НИТХ-ын зөвлөлийн хуралдаанаар нийслэлийг 2026-2030 онд хөгжүүлэх таван жилийн төлөвлөгөөг хэлэлцлээ
Бууцайтай загасны котлет


Энэхүү котлетыг шарж эсвэл жигнэж болгож болно.
Орц: /6 порц/
яргай эсвэл дурын загасны махан таташ 600 гр
талх 1 зүсэм
сүү 2 х/х /хоолны халбага/
өндөг 1 ш
бууцай 1
яншуй 2 мөчир
давс, перц
1.Талхны захыг аваад голыг нь сүүнд дэвтээнэ.
2. Өндгөө нэмээд давс, перцээ хийнэ
3. Талхаа загасны махан таташ дээрээ хийгээд жигд болтол нь сайтар хутгана.
4. Бууцай болон яншуйгаа жижиглэж хэрчээд махан таташ дээрээ хийж хутгана.
5. Котлетны хэлбэрээр хэвлээд 2 талаас нь шарна. Тартар сүмстэй идэхэд тохиромжтой.
0 Сэтгэгдэл
























