Билгийн

Доллар (USD)

Улаанбаатар

УИХ дахь намын бүлгүүд Ерөнхийлөгчийн хоригийг хүлээж авах нь зүйтэй гэж үзлээ Гаалийн байцаагч нарын ХОМ-тэй холбоотойгоор ГЕГ-аас 11 гаалийн байцаагчийг АТГ-т шалгуулахаар өгчээ Тамирчид шалгаруулж авна АН-ын бүлэг: Ерөнхийлөгчийн 2025 оны төсөвт тавьсан хоригийг бүхэлд нь хүлээж авах нь зүйтэй гэж үзлээ “Хүүхэд хөгжлийн орчин үеийн асуудлууд III” олон улсын эрдэм шинжилгээний хурал боллоо 2024 оны арваннэгдүгээр сарын 22-ны өдрийн 09:00 цагийн байдлаар нийтийн тээврийн 1125 автобус иргэдэд үйлчилж байна “Хууль тогтоомжийн тухай хууль: хэрэгжилтийн үр дагаврын үнэлгээ ба харьцуулсан судалгаа” хэлэлцүүлэг болно Улс тунхагласны баяраар зарим хилийн боомтууд амарна Эдийн засагч, эрдэмтдээс бүрдсэн баг Нийгмийн даатгалын санд хяналт тавина Т.Мөнхсайхан: Эмнэлгийн нэн яаралтай, шаардлагатай тусламж үйлчилгээг зогсоогоогүй
Нимбэгтэй саран жигнэмэг

Орц: (24ш)
гурил 560 гр
элсэн чихэр 3 х/х
сүү 250 мл
өндөг 2 ш
2ш нимбэгний үйрүүлсэн хальс
гурил сийрэгжүүлэгч 1 х/х
цөцгийн тос 1 х/х
хайрах ургамлын тос
нунтаг сахар
нунтаг корица
давс

1.Сүүнд элсэн чихэр, давс хийж уусгаад дараа нь өндөг, нимбэгний үйрүүлсэн хальс нэмж сайтар хутгана.

2.Гурилыг сийрэгжүүлэгчтэй нийлүүлж хутгаад, дээр нь цөцгийн тос нэмж сайтар хольж базаад нимбэгний хальстай сүү нэмж зуурна.

3.Зуурмагийг 0,5см-ийн зузаантай байхаар элдээд, саран хэлбэртэй болгож хэвлэнэ.

4.Хайрах тосыг 170 хэм хүртэл халаагаад хэвлэсэн жигнэмгүүдээ шаргалттал нь хайрч болгоод гаргаж хөргөнө. Хөрсөн жигнэмэг дээгүүр нунтаг сахар цацаж таваглана.

0 Сэтгэгдэл
Хамгийн их уншсан