Шүүгч М.Нямжаргал ОХУ-д зохион байгуулагдаж буй олон улсын тэмцээний шүүгчээр ажиллаж байна
“Цагаан алт” хөтөлбөрийн дүнд түүхий эдийн 70 орчим хувийг дотоодын үйлдвэрлэгчид бэлтгэлээ
НИТХ-ын зөвлөлийн хуралдаанаар нийслэлийг 2026-2030 онд хөгжүүлэх таван жилийн төлөвлөгөөг хэлэлцлээ
Монгол Улсын Их Хурлын чуулганы хуралдааны дэгийн тухай хуульд нэмэлт, өөрчлөлт оруулах тухай хуулийн төслийг өргөн мэдүүлэв
Хяналтын болон бүтээмжийн менежер, сайд нарын зөвлөхүүдийг цомхотгож, дэд сайд нарыг томиллоо
Шадар сайд Х.Ганхуягаар ахлуулсан ажлын хэсэг "Алтанбулаг" чөлөөт бүсэд ажиллалаа
Дампуурсан банкуудад байршиж байсан төрийн өмчийн хөрөнгүүдийг буцаан төвлөрүүлэх ажлын хэсгийн явцтай танилцана
МАН-ын Удирдах зөвлөлөөр дэд сайд сайд нар тодорно
Нийслэлийн ИТХ-ын дарга А.Баяр Цагдаагийн ерөнхий газарт ажиллав
ЭЗБХ: С.Наранцогтыг Монголбанкны Ерөнхийлөгчийн албан тушаалд томилохыг дэмжив
Төмстэй банш

Орц: Зуурмагт:
ус 150 мл
өндөг 2 ш
гурил 450 гр
давс 1 ц/х
Шанзанд: төмс 4-6 ш
цөцгийн тос 50-70 гр
давс
нунтаг хар перец
Хачирт: сонгино 2 ш
ургамлын тос
цөцгий
1.Гурил дээр давс, өндөг, бага зэрэг ус нэмж зуурна. Усаа бага багаар нэмж зуураад, эвлэтэл нь хэсэг нухаж өгнө.
2.Зуурмагийг гялгар уутанд ороож, тасалгааны хэмд 30 минут байлгана.
3.Төмсийг хальсалж, үрүүлд үрээд давс нэмж хутгана. 3 минутын дараа төмсөө базаж аваад перец, цөцгийн тос нэмж хутгана.
4.Зуурмагийг баншны гурил шиг тасдаж элдээд, бэлтгэсэн төмсний шанзнаас хийж чимхэнэ.
5.Сонгиныг ургамлын тосонд хөнгөхөн хуурна.
6.Чимхсэн баншнуудаа буцалж буй давстай усанд хийж 4 минут чанана.
7.Болсон баншаа шарсан сонгины хамт таваглаад, дээгүүр нь цөцгий дусааж ширээнд өгнө.

Орц: Зуурмагт:
ус 150 мл
өндөг 2 ш
гурил 450 гр
давс 1 ц/х
Шанзанд: төмс 4-6 ш
цөцгийн тос 50-70 гр
давс
нунтаг хар перец
Хачирт: сонгино 2 ш
ургамлын тос
цөцгий
1.Гурил дээр давс, өндөг, бага зэрэг ус нэмж зуурна. Усаа бага багаар нэмж зуураад, эвлэтэл нь хэсэг нухаж өгнө.
2.Зуурмагийг гялгар уутанд ороож, тасалгааны хэмд 30 минут байлгана.
3.Төмсийг хальсалж, үрүүлд үрээд давс нэмж хутгана. 3 минутын дараа төмсөө базаж аваад перец, цөцгийн тос нэмж хутгана.
4.Зуурмагийг баншны гурил шиг тасдаж элдээд, бэлтгэсэн төмсний шанзнаас хийж чимхэнэ.
5.Сонгиныг ургамлын тосонд хөнгөхөн хуурна.
6.Чимхсэн баншнуудаа буцалж буй давстай усанд хийж 4 минут чанана.
7.Болсон баншаа шарсан сонгины хамт таваглаад, дээгүүр нь цөцгий дусааж ширээнд өгнө.
0 Сэтгэгдэл
























