Автобусанд 1000 төгрөгөөр зорчихыг тодорхойгүй хугацаагаар хойшлуулжээ
Монгол бичгийн гарын драйверийг хөгжүүлж, хэрэглээнд нэвтрүүллээ
Нийслэлийн нийтийн тээвэрт дүүжин замын тээврийг нэвтрүүлэх төсөл амжилттай хэрэгжиж байна
Хууль бусаар түүхий нүүрс хэрэглэсэн зөрчлүүдийг хяналт шалгалтаар илрүүллээ
Нэгдүгээр хороолол, Монгол газар орчимд агаарын бохирдол хамгийн их байна
ЦАГ АГААР: Улаанбаатарт өдөртөө 16 хэм хүйтэн
Голомт банк Global Gender Smart Fund-аас 7.5 сая ам.долларын санхүүжилт татлаа
Эрчим хүчний салбарын хууль тогтоомж, бодлогын хэрэгжилтийг сайжруулах шаардлагатай гэж дүгнэжээ
Морингийн даваанд барилгын хог хаягдал дахин боловсруулах үйлдвэрийг ашиглалтад орууллаа
Цана, чарга, тэшүүрээс унаж гэмтэхээс сэргийлье
Хулууны хүйтэн зутан шөл
Орц: /4 порц/
тахианы эсвэл ногооны шөл 750 гр
хурган хулуу 4 ш
сонгино 1 ш
сармис 1 хумс
нунтаг карри 1-2 ц/х
оливын тос 1 х/х
цөцгий
1.Сонгиноо хальслаад шоо дөрвөлжин хэрчинэ. Хулууг хальслаад үрийг нь салгаж цэвэрлээд том томоор хэрчинэ. Саванд тос хийж халаагаад сонгиноо хийж зөөлөртөл нь хуураад сармис, карригаа нэмж тасралтгүй хутгангаа 1 минут хуурна.
2.Саванд хулуугаа нэмж хийгээд 5 минут хуурсаны дараа шөлөө нэмж буцалгаад давс хийж амталсны дараа галыг нь багасгаад таглаж 15 минут хулууг нь зөөлөртөл нь чанана.
3.Шөлөө блендерт хийж нухашлаад давс, перец хийж амтлаад хөргөнө. Хөрсөн шөлөө хөргөгчинд хийж 2-3 цаг байлгаад дараа нь порцлон таваглаж дээр нь йогурт эсвэл цөцгий дусааж өгнө.
0 Сэтгэгдэл